Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí
Čepel ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.)
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek
Klíčový kuchyňský nůž na krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin
Nůž pro dokonalé plátkování hovězího masa a snadné řezání ovoce a zeleniny
Vroubkované ostří tohoto nože umožňuje snadný řez skrz křehké potraviny jako je tradiční pečeně a křupavý chléb
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny
Rovná hrana nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekávání i kostkování potravin
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny
Nůž pro dokonalé plátkování hovězího masa a snadné krájení ovoce a zeleniny
Nastavení