Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.
Klíčový kuchyňský nůž na krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek
Vroubkované ostří tohoto nože umožňuje snadný řez skrz křehké potraviny
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.)
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí
Nůž pro dokonalé plátkování hovězího masa a snadné krájení ovoce a zeleniny
Čepel ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny
Wüsthof Solingen 3 dílná manikúra v kapesním pouzdru s patentkou
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli
Wüsthof Solingen 4 dílná manikúra v pouzdru s elegantním zapínáním
Wüsthof Solingen 4 dílná manikúra v kapesním pouzdru s patentkou
Stránka 2 z 3 - 42 položek celkem
Nastavení